De bästa blomsterbuden

i Sundsvall

Uppdaterad 2021-01-24

När du ska skicka blommor till Sundsvall så gäller det att välja rätt blomsterbud. Här hittar du allt du behöver vet för att välja bästa blomsterbudet.

 

  • vem som levererar idag
  • vem som levererar i Sundsvall
  • sista beställningstid
  • om leverans av blommor till sjukhus
  • present med blombud

 

Scrolla ner och välj det bästa blomsterbudet nu!

För att skicka blomsterbud i Sundsvall med leverans samma dag så beställer du innan kl.14 på vardagar och innan kl.12 på lördagar. Blombud på Söndagar är begränsat men fungerar oftast under främst helgdagar som Mors Dag, Alla Hjärtans Dag och Jul.

Beställ före kl.14 på vardagar för blomsterbud i Sundsvall.

Hur skickar jag blomsterbud i Sundsvall?

Enklast, om du vill beställa blomsterbud i Sundsvall, är att göra det direkt på Internet från euroflorist eller Interflora.

Det finns många blomsterbutiker i Sundsvall som kan leverera blomsterbud men väldigt få som tar emot beställningar från privatpersoner direkt via Internet, epost eller telefon.

I princip ingen av blomsterbutikerna i Sundsvall har egna webshopar för blomsterbud men de ingår i blombud som euroflorist eller Interflora.

Alla blombud levererar samma vardag som du beställer, även under lördagar. Du kan även beställa i förväg och då ökar chansen att blommorna som levereras liknar blommorna på bilden som du beställde.

Söndagar är det ytterst sällan som någon blomsterbutik som levererar blomsterbud, om det inte är speciella dagar som Mors Dag, Alla Hjärtans Dag och kring jul. 

Vid dessa speciella dagar kan du hitta mer information om blomsterleveranserna och sista beställningstid, inne på euroflorist och Interfloras hemsidor.

Vem levererar blomsterbud till Sundsvall?

Det finns många lokala blomsterbutiker som kör ut blombud och de flesta av dessa är anslutna till blombud som Interflora och euroflorist.

Du behöver aldrig kontakta blomsterbutikerna direkt utan det sker direkt med blombuden.

Om du vill veta mer om vilka som levererar så kan du kan se vilka blomsterbutiker som levererar för Interflora här.

Det kostar ca 99 kr för att få blomsterbud i Sundsvall.

Vad är sista beställningstid för blombud i Sundsvall?

Sista beställningstiden för att skicka blommor inom Sundsvall stad under vardagar mellan kl.12-14.

 

Vad är sista beställningstid till företag?

När det är leverans till företag förekommer avvikelser, euroflorist behöver din beställning senast kl.10 under vardagar om du vill skicka blommor samma dag.

Interflora har samma tid för leverans till företag, sjukhus och hemleverans till privatpersoner.

 

Vad är sista beställningstid under helger?

Under helger så är det andra tider som gäller om du vill skicka blommor i Sundsvall samma dag som du beställer. På lördagar är det mellan kl.10-12 som gäller.

 

På Söndagar är det svårt att få blomsterbud levererat i Sundsvall om det inte är en speciell dag eller en högtid som Mors Dag, Fars Dag, jul eller Alla Hjärtans Dag. Under speciella dagar och högtidsdagar så brukar många blombud leverera inom Sundsvall på Söndagar.

Vilket är det bästa blomsterbudet i Sundsvall?

De bästa blomsterbuden i Sundsvall är euroflorist och Interflora. Kundbetygen är jämna hos kunderna som har beställt av dom och ungefär lika stor andel har gett dom det högsta kundbetyget ‘Utmärkt” på Trustpilot.

Det finns många duktiga florister i Sundsvall och det är ett krävande yrke. För att få kunderna nöjda krävs mer än endast hantverket, alltså att binda blommor. Det krävs så mycket mer och speciellt vid blomsterbud, då handlar det även mycket om service vid blomsterleverans.

 

När det gäller kundernas omdöme så finns det nöjda och missnöjda kunder hos alla blombud.

Du hittar kundernas omdömen för blombud här;

Interflora

euroflorist

Vid första anblicken så ser det ut som euroflorist har bäst kundbetyg men betygsättningen beror på flera faktorer som exempelvis tid. När vi tittar djupare på bådas betyg så se man att båda blombud har ca 60% av de som har gett betyget “Utmärkt”, så med andra ord är det lika stor andel som har gett högsta betyget.

De resterande ca 40% av kunderna har röstat lite olika och till fördel för euroflorist

Kan jag få presenter med blomsterbud i Sundsvall?

Sundsvall är lite unikt när det gäller att skicka blomsterbud med presenter eftersom du kan välja till smycke och te, vilket är väldigt ovanligt. Du kan även välja trisslotter, nalle och choklad om du vill ge bort något mer än själva blomsterbudet.

 

Om du vill För lyxa till blomsterbudet lite så kan du även välja ett finare gratulationskort, en glasvas och cellofan.

Kan jag skicka blommor till Sjukhus i Sundsvall?

Vi saknar information om sjukhus i Sundsvall tar emot blomsterbud.

Vi listar de sjukhus som tar emot blommor här men tyvärr hittar vi ingen information på Sundsvalls sjukhus hemsida.

Du kan kontakta Sundsvalls Sjukhus direkt för att undersöka om de tar emot blommor och blomsterbud.

Var köper jag blommor Sundsvall?

Vill du åka och köpa blommor så finns det många bra blomsterbutiker i Sundsvall och en del anrika som har funnits ett längre tag.

 

Du har en hel del att välja mellan i Sundsvall men det beror också lite på vad du är ute efter. Inne i city har du flera blomsterbutiker med fantastiska buketter, både färdiga och som du beställa när du är på plats.

 

Här under på Google Map hittar du blomsterbutiker i Sundsvall när du vill köpa blommor.