Blombud med vas

Uppdaterad 2020-05-12

Här hittar du tips på var du kan beställa blombud med en vas och tips på vad du ska tänka på innan du beställer.

  • Kan jag beställa blombud med en vas?
  • Vilka vaser kan jag välja mellan vid blomsterbud?
  • Var kan jag beställa vas med blomsterbud?
  • Vad kostar vasen vid blomsterbud?
  • Kostar det extra om jag vill ha en vas till blommorna?

Läser igenom våra tips här under innan du bestämmer dig för att lägga till en vas vid blombud.

lägg till vas vid blombud

Kan jag beställa blombud med en vas?

Ja, du kan beställa vas till blombud när du beställer direkt via nätet eller om du kontaktar en lokal florist. De flesta erbjuder blombud med glasvas och hos vissa florister kan du ofta få välja mellan ett större utbud.

Vilka vaser kan jag välja mellan?

När du beställer blomsterbud på nätet via euroflorist och Interflora så väljer du först vilka blommor du vill skicka för att kunna se utbudet av vaser. När du har valt blommor så ser utbudet av vaser inne på samma sida som blommorna du vill skicka. Hos FlowerHoues så kan du se vaserna innan du bestämmer blommor om du klickar dig in i sortimentet ‘Tillvalsprodukter’ som du hittar långt ner i toppmenyn under ‘Tillfällen’.

FlowerHouse, Interflora och euroflorist erbjuder alla glasvaser och inget annat. Vill du ha en annan typ av vas så leta vidare på Google efter en lokal florist på orten dit blombudet ska skickas. Kontakta de lokala floristerna och fråga vad de har i sortimentet om du inte hittar något på deras hemsida. Det är inte så många florister som har en egen webshop och det innebär att det kan vara svårt att beställa från floristen om du inte befinner dig på den lokala orten.

Var kan jag beställa vas med blomsterbud?

Du kan beställa vas till blommorna direkt på nätet hos de flesta blombuden eller direkt hos en lokal florist om du besöker dom i deras blomsterbutik eller nätbutik. Tyvärr har långt ifrån alla florister nätbutiker och de tar sällan beställningar via epost eller telefon.

Här kan du beställa blombud med glasvas direkt på nätet:

Vad kostar vasen vid blomsterbud?

När du beställer blombud direkt på nätet så ligger priserna på glasvaser mellan 65-99 kr lite beroende på storlek och vilket blombud du anlitar. Om du kontaktar en lokal florist via deras webbshop eller i butiken så kan du säkert hitta vaser till andra priser än dessa. Hos de större blombuden på nätet kostar vaserna följande;

 

Kostar det extra om jag vill ha en vas till blommorna?

Vid blombud och när du vill ha en vas så får du betala för blommorna, vasen och frakten men det finns ingen idag som tar extra betalt när du väljer att addera en vas.