34 tips – oförglömlig

Alla Hjärtans Dag present till honom

Uppdaterad 2021-01-31

Här hittar du annorlunda och spännande tips på aktiviteter, presenter och hälsningar vid Alla Hjärtans Dag som är till honom, din pojkvän eller en kille som betyder mycket för dig.

 

Du får tips om;

 • aktiviteter för eller med honom
 • presenter till honom
 • romantiska presenter till din pojkvän
 • presenter på till killen på avstånd
 • texter och meddelanden till honom

 

Scrolla ner och hitta något som passar honom bäst!

Alla Hjärtans Dag aktiviteter med honom

Presenter i all ära men små gester och aktiviteter till Alla Hjärtans Dag kan ofta skapa minnen som vara för livet.

Här är några kärleksfulla tips som du kan göra utan att det kostar skjortan.

Skapa rätt stämning redan i trädgården

Om ni har en trädgård som man passerar på vägen in genom ytterdörren så överraska med att spraya gräsmattan med vita hjärtan. Klipp ut en mall i pappkartong och köp en vit sprayburk, lägg mallen på gräsmattan och gör massor av hjärtan som välkomnar.

Om ni bor norrut och det är snötäckt gräsmatta så gör liknande med köp röd färg och spraya röda hjärtan i snön.

Alla Hjärtans Dag text - Alla mår bra av en varm hälsning.

Skapa rätt stämning inomhus

Släck ner, tänd ljus och sätt på skön musik. Och du kan toppa med rosblad i och runt sängen eller vid badkaret. Eller dekorera med ballonger i en speciell färgnyans. Eller byt ut vissa glödlampor mot färgade glödlampor, exempelvis romantiskt röd belysning.

Ibland är det inte svårare än så här.

Kroppsmålning

Klä av er nakna och måla varandras kroppar. Inspireras av andras kroppsmålningar, ni hittar mängder av tips om ni söker efter ‘body painting’ på Pinterest.

Om ni känner tillit till varandra så fotografera varandra när ni är klara och ni har en minnesvärd Alla Hjärtans Dag för livet.

Alla Hjärtans Dag text - Jag hoppas att din dag idag blir precis så som du önskar.

Bjud på hjärtformad lasagne

Gör lasagnen i den hjärtformade kakformen som kan användas i ugnen. Överraska vid middagen tillsammans med rätt belysning och passande dryck.

Alla Hjärtans Dag kort text - Du får mig att tappa andan varje gång jag tänker på dig.

Överraska killen med en rakning

Är din kille den skäggige typen så bjud honom till barberaren, om han är ovan vid det. Många killar har ännu inte provat att gå till en barberare och första gången är alltid en häftig upplevelse.

Du kan ju även raka honom hemma. Sätt honom på en stol i köket, en skål med vatten raklödder och en rakhyvel. Om du vill krydda stämningen lite mer så tar du på dig sensuella kläder som du trivs i och som du vet att han tycker om.

Tillsammans kan den rakningen bli den bästa han någonsin fått!

Bjud på hjärtformad kaka

Gör kakor och tårtor i Alla Hjärtans Dag tema och forma dom efter hjärtan och era initialer. Låt kvällen fyllas med hjärtan på alla tänkbara sätt.

Ett par små röda kuvert med tidpunkter för överraskningar

På morgonen ger du honom 5-10 små röda kuvert med olika klockslag skrivet på respektive. Du instruerar honom att öppna varje kuvert på angiven tid och följa instruktionerna.

I varje kuvert ligger ett meddelande som du själv bestämmer. Det kan vara små kärlekshälsningar om vad han betyder för dig och ju senare på dagen de blir kan de bli mer flirtiga. För den modige kan det sista kuvertet innehålla en sensuell antydan eller en adressen till en webblänk där du väntar i en livesändning (i valfri klädsel) och ber honom skynda sig hem.

Bjud honom på en kärleksmassage

Om du känner dig bekväm med att massera så ge bort det i present. Be honom lägga sig i sängen och så förbereder du med musik, dov belysning och ger honom en kärleksfull massage.

Filmkväll hemma med hans filmval

Brukar merparten av era filmer vara dina val så bjud honom på en filmkväll hemma. Han får bestämma filmen och du kan ta beställning på vad han vill ha för tilltugg. Antingen köper du hem lite olika tilltugg och ber honom beställa genom att kryssa i en lapp som du har förberett, du kommer tillbaka lite senare med hans beställning. Eller så springer du iväg och köper under tiden som han väljer film.

“Hemma SPA” tillsammans

Gör om hemmet till ett “hemma SPA” och njut av en skön dag eller kväll, även om du saknar ett badkar.

Inred badrummet med stearinljus och skön musik. Du kan välja ljus med doft som kan förstärka sinnena och upplevelsen. Om du vill ha annan musik än det du brukar spela och kanske få en asiatisk känsla så leta upp musik på Spotify eller YouTube genom att söka på “SPA music”.

Om du har ett badkar så fyll det med hett vatten och vacker badskum.

Om du saknar badkar så satsa på en skön dusch och skrubb och massage tillsammans. Köp vantar med skrubb så att du kan skrubba din pojkvän med båda händer samtidigt. Köp duscholjor som skänker en härlig doft när ni masserar varandra. Testa en ‘3D massageroller’ för att ge en härlig upplevelse och för att spara på dina händerna om du fort blir trött när du masserar.

En vinterpicknick under filten

Packa ner mat och dryck som din kille älskar och ta med honom till en plats för en timmes picknick mitt i vintern. Tag med filtar och kryp ihop och njut av stunden tillsammans.

Utmana med ett dopp i havet

Ta med honom till havet eller en sjö i närheten och utmana din pojkvän med ett dopp i det kalla vattnet. Gör det tillsammans och ni får ett fint minne att prata om.

Ta med en termos med varm oboy eller kaffe för att värma upp er eller kanske ett glas champagne för att fira kärleken.

Frukost i sängen

Oavsett hur er dag ser ut så kan ni börja med en frukost i sängen. Köp gärna in en frukostbricka för det gör hela stunden enklare. Dekorera brickan med en liten blomma och servera hans favoritfrukost.

Alla Hjärtans Dag presenter till honom

Det finns mängder av prylar som du kan ge men de blir ju inte så betydelsefulla om det inte är något som han önskar sig eller 

 

Många killar gillar drycker som exempelvis öl, whiskey och vin. Är din vän eller pojkvän en av dom så kan du ge honom många spännande kombinationer som inte behöver kosta skjortan.

Choklad till hans favoritwhiskey

Choklad fungerar överraskande bra tillsammans med whiskey. Om han har sin whiskey hemma i skåpet så köp choklad som passar till hans favorit. Chokladen och whiskyn ska komplettera varandra i smakerna, inte konkurrera.

Kolla om hans whiskey har en typisk karaktär, är den rökig eller stark. Visste du att en rökig whiskey passar bra ihop med vit choklad?

Vill du ha mer tips så kan du läsa här om vilka choklader som passar till olika whiskey eller besök ett ‘chocolaterie’ och be dom om råd.

När han sedan får sin chokladpresent till Alla Hjärtans Dag så berätta att han ska äta en chokladbit efter att han har tagit en sipp av whiskyn.

Parfym

Dofter som påminner och påverkar positivt är sällan fel. Köp hans favoritdoft eller ta med honom till en butik och prova ut en doft som passar honom och han själv tycker om.

Praktisk låda för nycklar

Gör eller köp en låda i läder eller annat material för hans nycklar, glasögon, ring och telefon. Lådans färg kan variera och passar bra på både hallbänken eller inne i sovrummet.

Romantiska presenter till din pojkvän

Romantiska presenter till din pojkvän kan för vissa tjejer kännas svårt men här får du några bra förslag som kan beröra honom på många sätt.

En romantisk kärleksburk

En låda med kärleksmeddelanden i 30 dagar som han får öppna kommande månad. Du skriver små meddelanden vad du älskar med honom, varför du älskar honom och vad du vill göra med honom i ditt liv.

Köp en burk i glas med glaslock och dekorera den sedan med band eller snöre och passande dekoration.

En sensuell kärlekslåda

En låda med 52 sensuella meddelanden som du ska göra på honom. Han får endast öppna ett i veckan och överlämna den till dig. Och eftersom du har skrivit ihop dom så kan du bestämma var gränserna ska gå (för din egen del).

En kärlekshälsning i nyckelringen

En nyckelring i läder med en kärlekshälsning från dig kan betyda att han varje dag ser och blir påmind om din värme för honom.

Alla Hjärtans Dag-present till killen på avstånd

Ibland är man inte på samma plats på Alla Hjärtans Dag, ofta pga studier eller jobb. Men Alla Hjärtans Dag kan ändå bli minnesvärt tillsammans. Här kommer lite tips på vägen.

Ett parfymerat och handskrivet brev från dig

Skriv ner vad du känner för honom på ett handskrivet brev och parfymera det lätt med din signaturdoft. Toppa med ett fotografi på dig (eller er tillsammans) som får honom att bli berörd. Visst, det känns kanske som ett tips från 1900-talet men om ni är förälskade så kan även det minsta betyda det mesta.

Bjud in till en virtuell date

Okej, ni är långt från varandra men skicka ändå en inbjudan till ett visst klockslag. Be honom koppla upp sig mot Google Meet, facetime eller vad du föredrar ett visst klockslag. I inbjudan ber du honom ta emot maten som kommer att levereras strax innan samt att duka upp. 

Text och kärlekshälsning till honom på Alla Hjärtans Dag

Små meddelanden i telefonen eller en liten lapp i jackfickan eller i väskan kan överraska och värma långt in i själen. Här har du lite olika meddelanden som du kan lämna till killen som du vill visa beröra.

På morgonen till killen du älskar

 • Du är min inspiration idag älskling. God morgon, jag älskar dig!
 • Det vackraste med att vakna upp är att känna hur förälskad jag är i dig!
 • Du är skälet till att mitt hjärta sprudlar varje morgon, jag älskar dig!
 • God morgon min prins, ditt rike finns i mitt hjärta och din prinsessa avgudar dig.
 • Som en soluppgång får ditt leende min morgon att lysa upp.
 • Om det finns en himmel så är det att finnas i ditt hjärta. God morgon älskling!

Till din pojkvän när han är på jobb

 • Hej älskling! Du finns i mina tankar hela tiden. Ha en underbar dag på jobb.
 • Några ord kan förstöra eller göra en hel dag. Så därför vill jag bara berätta att Jag Älskar Dig.
 • Ge aldrig upp älskling! Du kommer att lyckas. Ha en underbar dag!
 • Ibland är det svårt att hantera allt som chef men du ska veta att jag tror på dig och att du kommer att lyckas.
 • Jag saknar dig här hemma. Kom snart hem!
 • Som jag önskar att din arbetsdag snart är över så att du kan komma hit och ta dig an mig.
 • Du har kanske inte uppmärksammat det själv men du är Enastående! Jag Älskar Dig!