Blombud med Trisslott

Uppdaterad 2020-04-18

Så du funderar på att skicka blombud med Trisslott, då har du kommit rätt. Här går vi igenom hur det fungerar, vad det kostar och var du kan beställa blomsterbud med skraplotter.

 • Varför ska man skicka Trisslott med blombud?
 • När passar det med skraplotter och blombud?
 • Hur funkar det med blombud och Trisslott? 
 • Tar blombudet en avgift för skraplotter?
 • Var kan man köpa Trisslott med blombudet?

Här kan du läsa mer om Trisslotter och skraplotter till ditt blombud!

Varför ska man skicka Trisslott med blombud?

När du vill överraska med ett blombud och ge något extra så är Trisslott alldeles ypperlig. Blombudet visar gesten som du vill förmedla och skraplotten ger hela upplevelsen en extra spänning. Dessutom kan skraplotten innebära extra tur som ger mottagaren nya ekonomiska möjligheter.

När passar det med skraplotter och blombud?

Det som är bra med en Trisslott till blombud är att den passar för många olika tillfällen och de flesta personer. Den passar perfekt till namnsdagar, födelsedagar, Mors Dag, Fars Dag, till jul och när du vill tacka någon. Den passar till och med till Alla Hjärtans Dag om du vill visa din omtanke till dina föräldrar eller en nära vän.

Hur funkar det med blombud och Trisslott?

De flesta blombud i Sverige går via en florist som finns utspridda över större delarna av Sverige. När du beställer blombud går beställningen till en florist som är nära dit blommorna ska levereras.

Många florister har numera även skraplotter i sortiment så när du beställer den kombinationen via blombud på nätet så skickas din beställning till en florist som binda buketten och leverera tillsammans med lotten.

  Tar blombudet en avgift för skraplotter?

  När du beställer blombud och Trisslott eller någon annan skraplott så tjänar floristen oftast väldigt lite pengar på själva lotten. Och blombudet som du beställer av tjänar sällan något på skraplotten och ingen av de som erbjuder lotter tar någon extra avgift. Däremot så tar blombuden ofta betalt för gratulationskortet som skraplotten sitter i, oftast 10-15 kr/st.

     Var kan man köpa Trisslott med blombudet?

     Idag är det två utav tre blombud som erbjuder skraplotter som tillvalsprodukt till blommorna när du ska beställa blombud. Här kan du se vilka som erbjuder skraplotter;

     • FlowerHouse: Trisslott 45 kr (inkluderar kort och Trisslott värde 30 kr/st) 
     • Euroflorist: Sverigelotten, välj mellan 35 kr eller 110 kr (inkluderar kort och Sverigelotter värde 25 kr/st)
     • Interflora: saknar skraplotter