Kort om Blombud.nu

Vem är vi?

Vi som står bakom Blombud.nu har arbetat praktiskt med blombud i mer än 10 år och varit med på hela digitaliseringen av att skicka blommor, från att endast ha gjort det i blomsterbutik till att merparten görs via Internet.

Vår erfarenhet bygger på praktisk erfarenhet, hantering av beställningar på blomsterbud och dialog med åtskilliga florister över hela landet under många år.

Visionen med Blombud.nu

Blombud.nu startade sommaren 2019 och har som långsiktigt mål att ge en nyanserad bild av de svenska blombuden. Blombud är fantastiskt, det vet jag efter alla år och fick en ny renässans under Corona-upplevelsen eftersom det finns så få möjligheter att överraska och visa uppskattning samma dag som du kommer på idén och dessutom få blommorna skickade direkt med leverans hela vägen till en annan person.

Varför finns Blombud.nu?

Blombud.nu finns för att ge en nyanserad bild av utbudet, tips innan man beställer och fallgropar man ska undvika.

Att skicka blommor är fantastiskt enkelt och man kan göra så mycket extra som gör mottagaren extraglad och kan bli minnesvärd för resten av livet.

    Tjänar Blombud.nu pengar?

    Det gör vi inte, vi tjänar inga pengar på det sättet att det blir mer pengar över efter att alla kostnader är betalda. Inte än i alla fall. Vi som driver Blombud.nu gör det på frivillig basis men hoppas att tipsen blir så pass värdefulla och webbplatsen välbesökt så att det går täcka kostnader för denna webbplats med annonsintäkter och provision på de tips där vi har samarbete.

    Så ja, det kommer intäkter på annonser och sk affiliate men än så länge så täcker det inte kostnaderna.