Kort om Blombud.nu

Vem är vi?

Jag som står bakom Blombud.nu har arbetat praktiskt med blombud i mer än 10 år och varit med på hela digitaliseringen av att skicka blommor. Min erfarenhet bygger på praktisk hantering av beställningar på blomsterbud och dialog med åtskilliga florister över hela landet.

Visionen med Blombud.nu

Blombud.nu startade sommaren 2019 och har som långsiktigt mål att ge en nyanserad bild av de svenska blombuden. Blombud är fantastiskt, det vet jag efter alla år och fick en ny renässans under Corona-upplevelsen eftersom det finns så få möjligheter att överraska och visa uppskattning samma dag som du kommer på idén och dessutom få blommorna skickade direkt med leverans hela vägen till en annan person.

Varför finns Blombud.nu?

Det gör vi inte, inte än i alla fall. Vi driver denna på frivillig basis men hoppas att våra tips blir så pass värdefulla att vi kan täcka våra kostnader.

    Tjänar Blombud.nu pengar?

    Det gör vi inte, vi tjänar inga pengar. Inte än i alla fall. Jag driver Blombud.nu på frivillig basis men hoppas att tipsen blir så pass värdefulla och webbplatsen välbesökt så att det går täcka kostnader för denna webbplats med annonsintäkter.